Kuka, mitä, hä?

on

Olen miettinyt jo blogin aloittamista pitkään, oikeastaan olen monta kertaa aloittanutkin, mutta joka kerta jokin ei ole tuntunut oikealta. Nyt kuitenkin elämämme sai uuden suunnan ja muutimme kilometrin päähän vanhasta kodistamme isompaan taloon ja tulin siihen tulokseen, että nyt voisi olla oikea hetki. Oikeastaan perustin ensin instagram-tilin, mutta halusin lisäksi perustaa blogin, jonne voin kirjoittaa hiukan enemmän ja laajemmin. Instagramista löydät minut nimellä @iloisestipihalla.

Olen Elina, Ylöjärven Siivikkalasta. Parvekkeeltamme siintää Tampere, joten kovin kaukana kaupungin sykkeestä emme asu. Minulla on kolme vilkasta poikaa, huomaavainen aviomies ja todella kova koirakuume. Puutarhasta tuli minulle melkein ammattikin tai tein minä pihasuunnittelijan töitä muutaman vuoden, vaikka hortonomin opinnot jäivätkin kesken. Puutarha on minulle rakas harrastus ja henkireikä. Ammatillisen innostuksen löysin lasten parista ja pian minusta tuleekin luokanopettaja alakouluun.

Olen palaamassa hoitovapaalta yliopisto-opiskeluiden pariin, mutta jotta päivät ei täyttyisi pelkästään luennoista, esseistä ja kotitöistä ajattelin keksiä itselleni mieluisan harrastuksen. Kaivan kamera varaston uumenista ja annan näppäimistön laulaa. Toivottavasti viihdyt matkassani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s